Kajsas växer och vi söker nu flera glada medarbetare som vill jobba med oss från februari/mars och under sommarsäsongen 2019.

Din arbetsplats kommer att vara Kajsas på Kajen, där kommer du att få arbeta i ett högt tempo och servera ett brett utbud att bland annat kaffe, dryck, korv och mot våren glass. Du kommer att arbeta båda i team och ensam, ansvara för alla caféets förekommande arbetsuppgifter. Under vinterhalvåret arbetar du mycket ensam under vardagarna. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servering och beredning av fastfood, hantering av espresso maskin och mjukglass, skopglass. Du har ett intresse för mat och dryck. Förutom servering och beredning av mat och dryck innebär ditt dagliga arbete mycket städning och plock i caféet. Du kommer att ta emot leveranser, ansvara för beställningar och kassa avstämning. 

Du som söker jobb på Kajsas har en god känsla för service och vill få nöjda återkommande gäster. På jobbet har du kul och ser varje dag som en ny utmaning. Du är noggrann, har hög arbetsmoral och ställer upp för dina kollegor och du kan utan problem hantera stressade situationer. 

Körkort är en merit. 

Vi ser gärna att du som söker är över 20 år då du kommer att servera alkohol på Kajsas till sommaren. 

Skicka in din ansökan till jobba@cafekajsa.se