Jobba hos oss

Vill du bli en del av Kajsas?

Vem är du?
Vi ser att du är en glad och utåtriktad person, tidigare branscherfarenhet är önskvärt. Du har ett intresse för mat och dryck. Du är flexibel och kan arbeta varierande tider beroende på väder. Du har inget emot att jobba sena kvällar och helger. På arbetsplatsen är du noggrann och kan ta eget ansvar. Du brinner för god service och att få nöjda och återkommande gäster – gästen går alltid först! För dina medarbetare är du pålitlig och effektiv. Du är stresstålig och kan utan problem hantera stressade situationer med flera utmaningar på en gång samt arbeta i ett högt tempo. Samtidigt som du är lönsam har du kul på jobbet med både gäster och kollegor. Vi ser gärna att du som söker är över 20 år då du kommer att servera öl & vin på Kajsas. Körkort är meriterande.

Arbetstider:
Tjänsten är heltid under hela sommarsäsongen, möjlighet till förlängning på Kajsas andra enheter finns. Obekväma tider såsom sena kvällar och helgarbete förekommer. Arbetet inkluderar kassaarbete, städning, beredning av lättare mat, hantering av kaffemaskin samt andra sedvanliga arbetsuppgifter. Har du tidigare hanterat kaffemaskin samt kaffekvarn är det en merit.

Vilka är vi?
Kajsas är ett familjeägt företag med tre fasta sommar serveringar i Stockholm och syns även ute på stan under olika evenemang.
Vi söker dig som vill jobba med oss och ge våra gäster en oförglömlig sommar. Vi är en arbetsplats där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service. Dina arbetsuppgifter är att servera gäster, ge service, sprida glädje bland gästerna. Du skall vara intresserad av mat och dryck, social kompetens och alltid ett leende på läpparna. På Kajsas finns det utrymme att arbeta både heltid och deltid. Kajsas erbjuder mat och dryck som serveras med kärlek och omsorg. Det vi serverar är uteslutande av hög kvalitét, vi lagar bara mat med bra råvaror. Hos oss finns det plats för skratt och lek, våra besökare blir snabbt stammisar och känner sig hemma. Känslan är familjär och personlig. Vi är alltid på plats, besökarna kan komma i vått och torrt och njuta av en lugn oas.

Skicka din ansökan redan idag till jobba@cafekajsa.se

Kontakt

Eva Östman: 0760 – 44 45 41

Vi tar emot ansökan via e-post

jobba@cafekajsa.se