Kajsas

Kajsas är ett familjeägt företag med personlig service, och drivs av systrarna Elaine och Stephanie. Kajsas har idag tre fasta caféer på i Stockholm och syns även ute på stan under olika evenemang.

Kajsas erbjuder mat och dryck som serveras med kärlek och omsorg. Det vi serverar är uteslutande av hög kvalitét, vi lagar bara mat med bra råvaror. Medveten mat och dryck för en medveten publik som söker mer ekologiskt, närodlat och gärna svenska råvaror. Hos oss finns det plats för skratt och lek, våra besökare blir snabbt stammisar och känner sig hemma. Känslan är familjär och personlig. Vi är alltid på plats, besökarna kan komma ”i vått och torrt” och njuta av en lugn oas.

Kajsa i Parken ligger i Vitabergsparken i en unik miljö. Här hittar du kalla och varma maträtter, svalkande drycker, italienskt kaffe och glass.

Kajsa på Kajen är beläget på Tegelviksgatan 68 vid barnängsbryggan och är ett av Södermalms mest trafikerade glasscaféer med ett brett sortiment av bland annat glass, kaffe och korv.

Kajsas i Mariedal  ligger på Kungsholmen och öppnade upp under sommaren 2016. 

Adress: Hornsbergs strand 14, i länkarnas gamla hus vid Karlbergs kanalen.